Sóc la Paula, la teva psicòloga a Girona

Em dic Paula Llorens i sóc psicòloga general sanitària a Girona (número de col·legiada 24.751).

El meu projecte pel meu compte neix el 2019, però la meva aventura a través de la psicologia i la teràpia es remunta a uns quants anys més enrere, quan vaig decidir estudiar el Grau de Psicologia a la Universitat de Girona. Des que vaig acabar els meus estudis superiors tenia clar que volia “ajudar als altres”. Aquesta era una frase que solia dir quan encara no sabia a què m’acabaria dedicant. Finalment, em vaig decantar cap a la psicologia, ja que en el fons sabia que això m’encaminaria cap al meu propòsit d’ajudar les altres persones.

T’ofereixo un reflex de la meva manera de veure i entendre la psicoteràpia. M’especialitzo en trauma, vincle afectiu i emocions derivades d’aquests.

Psicologia Girona

El que t’ofereixo a través de la meva consulta a Girona és un reflex de la meva manera de veure i entendre la psicoteràpia, en la qual integro diversos coneixements adquirits a través de formació avançada en trauma, vincle afectiu i emocions derivades d’aquests.

Aquests coneixements els he incorporat amb formació en Teràpia EMDR per l’Asociación EMDR España, formació avançada en Mètode Parcuve (per l’AETPS – Asociación Española de Trauma Psicológico, per Manuel Hernández) i Màster en Atenció Psicològica en Crisis i Emergències.

Psicologia Girona

Els valors que acompanyen la meva manera de treballar són la proximitat, transparència, empatia, sensibilitat i autenticitat. Per a mi, aquests valors són la base per crera un espai de confiança i seguretat amb l’objectiu de reduir el dolor emocional i malestar de la persona, entendre i sanar aspectes del passat no resolts i així facilitar el procés de transformació personal.

Paral·lelament a la consulta de psicologia a Girona, aquest 2024 he començat a oferir espais de formació online a persones que vulguin aprofundir en el seu autoconeixement i desenvolupament personal (per exemple, en la gestió emocional).

Psicologia Girona

Fa 8 anys que em dedico a dinamitzar i dur a terme formacions a diversos col·lectius, especialment a gent gran i a treballadors/es de diversos centres sociosanitaris amb l’objectiu d’ampliar els seus coneixements sobre la psicologia en general. Alguns dels temes que hem dut a terme són Intel·ligència Emocional, la Feina en Equip, l’Adaptació a Canvis de Cicle Vital… A través d’aquests tallers, els i les assistents poden incorporar aquests aprenentatges en el seu dia a dia o a les seves competències professionals.

Actualment, la meva motivació per aprendre em porta a seguir formant-me en l’àmbit del trauma psicològic i les emocions que se’n deriven, entenent que la nostra història vital influeix de manera inevitable en el nostre present com a persones adultes.

Psicologia Girona

Com et puc ajudar?