Paula Llorens
Psicóloga General Sanitaria

Pide Más Información

Ver la política de privacidad

¡Nos pondremos en contacto contigo pronto!

SERVICIOS

Terapia Adultos

Formación y Desarrollo Personal

E-Book

Sobre Mi

Paula Llorens

Número Colegiada: 24.751

¡Hola! Mi nombre es Paula Llorens. Mi proyecto por mi cuenta nace en 2019, pero mi aventura a través de la psicología se remonta a once años atrás.

Desde que terminé mis estudios superiores tuve claro que quería dedicarme a la Psicología, y es que ahora mismo no me imagino en otro ámbito que no sea éste.

  • Grado en Psicología. Universitat de Girona.
  • Máster en Psicología General Sanitaria. Universitat de Barcelona.
  • Máster en Atención en Crisis y Emergencias. Universitat de Girona

  • Formación avançada en EMDR por Asociación EMDR España

0 Años de Experiencia

Lesi Rico
Lesi Rico
2023-08-09
La Paula considero que és una bona i gran psicòloga, perquè soc un noi de 64 anys que en fa més de 20 que tinc problemes de salut mental, i per aquest motiu he seguit els consells i tractaments de 3 psiquiatres successivament i 2 psicòlegs, que em deien que el meui principal problema era l'adaptació a la feina i que em curaria quan em jubilés, i he pogut comprobar que no era així, doncs em vaig jubilar el 27 de maig de 2020, i vaig continuqar estant malament. Cosa que em va portar fins a cert punt a perdre la confiançaa sobretot amb la psiquitria. I per la casualitat d'assistir a unes xerrades sobre "Impacte psicològic del Covid19" impartides per la psiòloga Paula Llorens al nostre poble de Flaçà, vam tenir la sort de coneixer-la i escoltar la seva manera d'explicar les coses de forma entenedora per a tothom i gent de diferents edats; per tant després d'escoltar-la només 2 sessions em vaig decidir a preguntar-li si té consulta pròpia i com que la Paula ens va dir que sí des de llavors hi assisteixo, i gràcies al seus treball, paciència i confiança, notem que estic millorant, i en quan als diagnòstics considera que el que tinc son alguns episodis d'ansietat i depressió però deguts a la Síndrome d'Asperger, trastorn del qual m'estic fent les proves. En resum, jo a la Paula li dono moltes i moltes gràcies perquè el treball que està fent amb mi m'està canviant cap a millor la menra d'interpretar i fer les coses, i per tant fa que em senti millor i més trànquil. Paula només puc reiterar-te les gràcies pels teus interés i constància per a no quedar-te només en el problema que es veu a la primera sinó que t'esforces per a buscar els seus orígens i causes, per a poder donar-nos la solució óptima per a millorar el nostre estat d'ànim, benestar i salut. Sense fer-me pesat, Paula, només vull reiterar-te les moltes i moltes gràcies per tot el que fas per a nosaltres sempre i en tot moment, amb els teus grans esforç, sinceritat i paciència; que t'agraim de tot cor, encara que no sé si jo t'ho sé expressar de la manera més adequada. Lesi Flaçà, 12 de febrer de 2022
Mireia Terol Prat
Mireia Terol Prat
2022-09-09
Vaig conèixer la Paula a través d'una amiga, anteriorment no havia anat mai a teràpia psicològica per diferents motius, però el principal era la por a que no m'entenguessin, em jutgessin o no connectar amb la persona que et pot ajudar. Per sort meva he pogut aprendre a establir vincles més sans, a connectar amb les meves emocions i saber-me escoltar, confiar més amb mi, etc.. Amb ella he trobat una persona propera, respectuosa amb els teus tempos, que sap escoltar i donar-te bones eines perquè tu mateixa segueixis endavant. Estic molt contenta d’haver-la escollit i haver tingut una bona experiència, molt recomanable! gràcies Paula :)
Juanluis Sanchiz Mesa
Juanluis Sanchiz Mesa
2022-02-21
Una professional/persona transparent i molt propera. Des del primer dia ha sabut crear l'ambient per a que fos fàcil connectar i treballar molt profundament. Molt i molt agraït!!
Marta hernandez sanchez
Marta hernandez sanchez
2021-10-25
La Paula és una professional propera i afectuosa, capaç de generar un espai de confiança i seguretat ràpidament. Respectuosa amb els tempos, sense permetre l'estancament t'acompanya a fer un pas més. Posseeix una cartera de recursos pràctics molt enriquidors. Amb ella vaig descobrir l'MDR, eina que ens permetia avançar quan apareixien els bloquejos i les resistències. El temps d'acompanyament i aprenentatge amb ella ha estat molt gratificant.
Neus Castillo Peramo
Neus Castillo Peramo
2021-09-26
Anna Palou Truilhé
Anna Palou Truilhé
2021-09-20
La Paula no només orienta a nivell terapèutic i emocional, sinó que ho fa d'una manera propera i humana. Té una capacitat per acompanyar-me en situacions molt diverses, fent-me sentir recolzada i valorada com a persona que necessita un suport extern. Mil gràcies per la teva dedicació!
fanny genesse
fanny genesse
2021-09-20
Vaig començar la terapia amb moltes preguntes sense respostes de la meva vida! Durant 2 anys la Paula m’ha fet costat i m’ha acompanyat amb el meu caos. Avui dia tinc les eines necessàries per poder afrontar els diferents conflictes que la vida em posa per davant i sobretot ha fet que no em sentís culpable pels errors comesos, al contrari ara els veig com oportunitat de millora i necessaris per seguir lluitant! La recomano 100%!!!

Cómo Trabajo

No trabajo solo desde la vertiente cognitivo-conductual. Trabajo con enfoque de trauma psicológico y gestión emocional mediante la elaboración del trauma para reducir la sintomatología y malestar de los pacientes.

¿Cómo lo hago? A través del Método Parcuve de Manuel Hernández y EMDR para el reprocesamiento del trauma psicológico. Además, utilizo herramientas como el Mindfulness y el biofeedback para la regulación emocional.

Cómo Trabajo

Trabajo desde la orientación cognitivo-conductual, la cual cuenta con gran evidencia científica en el tratamiento de los trastornos psicológicos. La terapia es un proceso de acompañamiento, enfocada en el “aquí y ahora”, adaptada a las circunstancias de la persona, el cual es un agente activo.

Te puedo ayudar con…

Adultos

Fobias – Ansiedad social – Agorafobia – Dependencia – Hipocondría – Ansiedad – Depresión y duelo – Obsesiones – Estrés – Insomnio – Autoestima – Habilidades sociales – Adicciones

Tarifas y Bonos

ADULTOS

70 €

(1ª sesión 90 Min)

ADULTOS

60 €

(sesión seguimiento 60 Min)

Formación y Desarrollo Personal

60 €

E-Book

9,99 €

Dónde Estoy

Paula Llorens
Dirección: Marquès de Camps, Passatge Farinera Teixidor, 1, 1r 2a, 17, 6è, 2a B, 17005 Girona
Teléfono: 662 14 62 86

Dónde Estoy

Paula Llorens
Dirección: Marquès de Camps, Passatge Farinera Teixidor, 1, 1r 2a, 17, 6è, 2a B, 17005 Girona
Teléfono: 662 14 62 86

¡Contacta conmigo!